Val i Sverige - Hur funkar det?

01 december onsdag 2021
2021-12-01 till 2021-12-01.
Kostnad: Gratis
Information:

Ett samarbete med ABF och Skådebanan Dalarna

Ny i Sverige? Nyanländ? Asylsökande? Ensamkommande? Vill du veta mer om hur valet i Sverige fungerar eller vill du träffa några av Faluns kommunalpolitiker och prata om demokrati och demokratifrågor?

Den 1 december bjuder vi in dig som är ny i Sverige till en träff med kommunens politiker för att samtala om frågor som du tycker är viktiga. Tillsammans diskuterar vi allt från miljöfrågor till frågor om bostad och jobb.

Varmt välkommen till ett samtal om demokrati, val och politik!

Anmäl dig via ABF:s hemsida eller via e-post till: info.sodra-ostra-dalarna@abf.se
Vänligen skriv vilken aktivitet du vill komma till när du anmäler dig. Antalet platser är begränsade, så först till kvarn! Det är gratis och vi bjuder på fika 🙂

Obs! Vid sjukdom eller förkylningssymptom, vänligen stanna hemma för att undvika smittorisk.

Ett program i DEMOKRATIÅRET 2021

Delfinansieras av: