Om tonårspojkars hälsa

2020-10-19 till 2020-10-19.
Kostnad: Gratis
Information:

Ett samarbete med Folkuniversitetet, Falu ungdomsjour samt RICH/Högskolan Dalarna

TONÅRING HÖSTEN 2020 Streamad föreläsning via Teams

En föreläsning om hur tonårspojkar hanterar känslor, manlighet och upplevd social status med Eva Randell, verksam som lektor vid Högskolan Dalarna. Föreläsningen bygger på hennes avhandling Adolescent boys’ health – managing emotions, masculinities and subjective social status. Representanter från Falu ungdomsjour är moderatorer.

Chatta direkt efteråt med Eva Randell.

Länk direkt till livesändningen: https://teams.microsoft.com/.../19%3ameeting.../0...

Programmet ingår i höstens streamade föreläsningsserie TONÅRING – om tonåringars hälsa:

• Måndag 28/9 kl 17.30 Fatumo Osman: Att bryta upp och byta land som ung
  • Måndag 19/10 kl 17.30 Eva Randell: Om tonårspojkars hälsa
  • Måndag 16/11 kl 17:30 Junia Joffer: Hur påverkar social status ungdomars hälsa?

Falu stadsbibliotek i samarbete med Folkuniversitetet, Falu ungdomsjour samt RICH/Högskolan Dalarna