Guldkotten - musikalisk barnteater för dig som är 4-7 år

Välkommen på en musikalisk barnteater med Kulturskolans dramapedagoger. Klicka för mer information om varje föreställning. I Stora Skogen bor det många olika djur och här kan vad som helst hända. En dag är ekorren och räven ute och samlar mat till vinterförrådet. Mitt inne i en glänta hittar de något väldigt vackert: En skatt! Som plötsligt försvinner! Vem är det som har tagit skatten? Och varför låter det så konstigt från det ensliga trädet?

Plats: Flera platser
Målgrupp: Vuxen, Barn

Föreställningen tar ca 40-45 minuter. Det är gratis, men begränsat antal platser i Bjursås och Svärdsjö.

Anmäl dig genom mejl till: bjursasbibliotek@falun.se eller telefon  023 - 831 54

svardsjobibliotek@falun.se eller telefon 0246-818 63