Fantastisk läsning - samtal om fantastik

Kostnad: Gratis
Information:

Fantastikbokcirkeln är ett samarbete mellan Falu stadsbibliotek och Studiefrämjandet.

Boksamtal för dig som läser fantasy, science fiction och skräck.

Vi pratar kring olika teman varje gång, du behöver inte ha läst någon särskild bok för att vara med. 7 december är temat science fiction. Vi bjuder på macka! Hör av dig om du har några allergier, senast fredag  samma dag kl. 12, du kan skicka oss ett meddelande på Facebook. Fantastikbokcirkeln är ett samarbete mellan Falu stadsbibliotek och Studiefrämjandet Falun.
Ålder från 15 år eftersom vi i första hand diskuterar böcker för vuxna. Det är ingen föranmälan och det är gratis att vara med. Vi bjuder på enklare fika.

Under hösten träffas vi kl 17.30 - 19.00 (sluttiden är ungefärlig) på Falu stadsbiblitek, i grupprum Torstensson på våning 2.
Datum (fredagar):
7 december

På facebook finns en grupp för deltagare i bokcirkeln men alla som är intresserade av fantastik är välkomna! https://www.facebook.com/groups/1471116036347826/?source_id=107267666018832