Barnteater: Far och flyg med Alfons Åberg

Kommande tillfällen

1. 2019-06-07 15:00 till 16:00.

07 juni fredag
    Plats Falu stadsbibliotek Ljushallen
    Datum 15:00 – 16:00
Visa alla
Kostnad: Fri entré!

Comedy Art Theater bjuder på mysig och rolig teater. Inga biljetter behövs men kom i god tid!

Tobias Herbertzon och Kent Vickell spelar Alfons Åberg och hans pappa i en dramatisering av Gunilla Bergströms älskade böcker.

Pappa kan inte komma ihåg vad det är han inte får glömma bort att komma ihåg! Alfons vill hellre att pappa ska leka, så han gör allt han kan för att skoja upp honom. Det blir helikopter-turer till djungeln, spökerier och rymdinvasion. Och så är pappas sista lakritspipa borta…

Håkan Klamas dramatisering, i samarbete med Gunilla Bergström, bygger på böckerna ”Alfons och hemlige Mållgan”, ”Aja baja, Alfons Åberg” och ”Flyg! sa Alfons Åberg”, och innehåller – förutom mycket skoj och skratt – också sång och musik, värme och mys.

Plats: Ljushallen, Falu stadsbibliotek. Lämplig ålder är 2-9 år.

Alla kommande tillfällen

1. 2019-06-07 15:00 till 16:00.

07 juni fredag
    Plats Falu stadsbibliotek Ljushallen