Barnteater: Far och flyg med Alfons Åberg

07 juni fredag 2019
2019-06-07 till 2019-06-07.
Kostnad: Fri entré!

Comedy Art Theater bjuder på mysig och rolig teater. Passar barn 2-9 år. Gratis, inga biljetter. Ljushallen är stor men kom i god tid! Vi får bara ta in ett begränsat antal personer.

Tobias Herbertzon och Kent Vickell spelar Alfons Åberg och hans pappa i en dramatisering av Gunilla Bergströms älskade böcker.

Pappa kan inte komma ihåg vad det är han inte får glömma bort att komma ihåg! Alfons vill hellre att pappa ska leka, så han gör allt han kan för att skoja upp honom. Det blir helikopter-turer till djungeln, spökerier och rymdinvasion. Och så är pappas sista lakritspipa borta…

Håkan Klamas dramatisering, i samarbete med Gunilla Bergström, bygger på böckerna ”Alfons och hemlige Mållgan”, ”Aja baja, Alfons Åberg” och ”Flyg! sa Alfons Åberg”, och innehåller – förutom mycket skoj och skratt – också sång och musik, värme och mys.

Plats: Ljushallen, Falu stadsbibliotek. Lämplig ålder är 2-9 år. Ljushallen är stor men kom i god tid! Vi får bara ta in ett begränsat antal personer.